Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Haziran 2015 14:33

Halk otobüsü otomobil ile çarpıştı, 1 ölü, 3 yaralı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bir özel halk otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Halk otobüsü otomobil ile çarpıştı, 1 ölü, 3 yaralı
çarpışma, kaza, Kocaeli, özel halk otobüsü

Olay, D-100 Karayolu Kartepe ilçesi sınırları içerisindeki Özdilek Işıklar mevkiinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre; Kara A. idaresindeki halk otobüsü ile 34 DL 1845 Ümit A. idaresindeki plakalı otomobil çarpıştı. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi sonucu bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık Ekibi sevk edildi. Olay sonrası otomobilin sürücüsü Ümit A. ve beraberindeki Semra Canpolat, Cansu Erdoyuran ve Tuğçe Gül isimli şahıslar yaralandı. Otobüs şoförü Kara A. ise kazada yara almadı.
Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Tuğçe Gül İzmit SEKA Devlet Hastanesine, Semra Canpolat, Cansu Erdoyuran ve Ümit A. ise Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Cansu Erdoyuran kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirirken, diğer yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza sonrası yaklaşık 1 saat boyunca trafiğe kapanan D-100 Karayolu, araçların çekilmesinin ardından trafiğe açıldı.
Ayrıca kazada yaralanan otomobil sürücüsü Ümit A.'nın ehliyetinin olmadığı iddia edildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...