Tgrt Haber
06 Şubat 2014 08:06

3 yaşındaki çocuğun ölümüne dair soruşturma

Van'ın Gürpınar ilçesinde 3 yaşındaki çocuğun ihmal nedeniyle ölümüne ilişkin iddiaların araştırılması için Sağlık Bakanlığınca soruşturma başlatıldı.

3 yaşındaki çocuğun ölümüne dair soruşturma
van gürpınar, 3 yaşındaki çocuğum ihmal nedeniyle ölümü, Sağlık Bakanlığınca, soruşturma başlatıldı,

Van'ın Gürpınar ilçesinde bir mezrada 3 yaşındaki çocuğun ihmal nedeniyle öldüğüne ilişkin haberlerdeki iddiaların araştırılması için Sağlık Bakanlığınca soruşturma başlatıldığı bildirildi. Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bazı medya kuruluşlarında "Van'ın Gürpınar ilçesinin Yalınca köyü Çeli mezrasında 3 yaşındaki çocuk ihmal nedeniyle öldü" başlığıyla yer alan haberlerdeki iddiaların tüm yönleriyle araştırılması için Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun talimatıyla müfettiş görevlendirilerek soruşturma başlatıldığı belirtildi. Açıklamada, soruşturma tamamlandığında sonucunun kamuoyuyla paylaşılacağı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...