Tgrt Haber
10 Ağustos 2015 02:58

Kırklareli'de otomobil takla attı, 6 yaralı

Kırklareli'de meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kırklareli'de otomobil takla attı, 6 yaralı
kaza, trafik kazası

Edinilen bilgiye göre, Gürhan Şivka (22) yönetimindeki 39 EA 160 plakalı otomobil, Cumhuriyet Mahallesi İnönü Caddesi'nde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptı ve takla attı.
Kazada yaralananlardan sürücü Şivka ve Onur Benli (20), sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çıkarıldı. Otomobilden vatandaşların yardımıyla çıkarılan yaralılar Gökhan Şivka (28), Emre Çokan (25), Ozan Kartal (21) ve Alihan Ağu (20) ise ambulansla Kırklareli Devlet Hastanesine götürüldü.
Kazada ağır yaralanan Benli, yapılan ilk müdahalenin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
Öte yandan, otomobilin çarptığı aydınlatma direği de devrilirken, kazada otomobilin sol arka lastiğinin yerinden çıktığı görüldü.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...