Tgrt Haber
13 Ağustos 2015 13:57

Norveçli kız ülkesine ağlayarak döndü

Mersin'de bulunan Norveçli Mia Emilie Haougen ve aynı yaştaki kız arkadaşı Ida Marie Nodland, dün ailelerine teslim edilirken, Mia bugün annesi Lila Litta Hoholm tarafından Antalya Havaalanı'nda uçağa bindirilerek ülkesine geri gönderildi.

Norveçli kız ülkesine ağlayarak döndü
norveçli kızlar, istanbul, mersin,

Antalya'nın Alanya ilçesinde 4 gün haber alınamayan ve Mersin'de bulunan 15 yaşındaki Norveçli Mia Emilie Haougen ve aynı yaştaki kız arkadaşı Ida Marie Nodland, dün aileleri ile birlikte Alanya'ya geldiler. Mia'nın annesi Lila Litta Hoholm, kızı ve arkadaşının bulunması için başta Türk Polisi olmak üzere basın mensupları ve internet üzerinden kendilerine destek veren turizmcilere teşekkür etti. Çok mutlu olduğunu söyleyen Lila Litta Hoholm, "Kızımın pasaport süresi bittiği için Antalya Havaalanı'ndan Norveç uçağına bindirerek geri gönderdik. Diğer arkadaşı ise bugün gidecek" dedi.
Kızı Mia'nın Türkiye'yi ve Alanya'yı çok sevdiğin de belirten anne Lila Litta Hoholm, "Biz babası ile ayrıyız. 3 yıldır tatil için yanıma geliyordu. Bu olaylardan sonra babası bir daha Türkiye'ye göndermeyeceğini söyledi. Giderken çok ağladı" dedi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...