Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ağustos 2015 16:01

PKK'lı teröristler bunu da yaptı!

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde yoldan geçen bir aracı durdurarak, bomba yerleştiren PKK’lılar, aracı sürücüsüyle birlikte jandarma karakoluna gönderdi. Olayda, sürücünün karakola yaklaşık 15 metre kala aracı durdurmasıyla olası bir facianın önüne geçildi.

PKK'lı teröristler bunu da yaptı!
pkk, Şırnak, terörist,

Edinilen bilgilere göre, Beytüşşebap’ın Bolağaç ve Pirinçli köyleri arasında yol kesen bir grup PKK’lı, buradan geçmekte olan bir aracı durdurdu. PKK’lılar sürücüyü indirerek, araca bomba yerleştirdi. Daha sonra sürücüden araca binmesini isteyen PKK’lılar, Boğazören Jandarma Karakol Komutanlığı’na doğru gitmesi yönünde tehdit etti. Bunun üzerine karakola doğru giden araç, yaklaşık 15 metre kala durdu. Araçtan panikle inen sürücü, hızla uzaklaşarak, ‘Araçta bomba var, yaklaşmayın’ şeklinde bağırmaya başladı. Bu sırada, araçtaki bomba infilak etti. Aracın kullanılamaz hale geldiği patlamada, can kaybı yaşanmadı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...