Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ağustos 2015 16:39

HDP il binasına Türk Bayrağı astılar

Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’nde şehit düşen hemşerileri Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan için protesto yürüyüşü yapan 30 kişilik bir grup HDP, Osmaniye il binasını taşlayıp, partinin bulunduğu binaya Türk Bayrağı astı.

HDP il binasına Türk Bayrağı astılar
hdp,il binası,türk bayrağı,şırnak,

Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan’ın şehit düştüğünün duyulması üzerine toplanan grup, terör karşıtı sloganlar atarak, HDP Osmaniye il binasının da bulunduğu Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde yürüyüşe geçti. Burada HDP’yi taşlayıp camlarını kıran göstericiler, daha sonra partinin bulunduğu 3 katlı binaya Türk bayrağı astı. Aynı caddede bulunan Çarşı Polis Merkezi Amirliği’nde görevli polis memurları, Türk Bayrağı’nın asılmasının ardından göstericileri uzaklaştırdı. 
 PAZAR GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK
 Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan’ın cenazesinin yarın öğle namazının ardından Envarul Hamit Cami’sinde kılınacak cenaze namazının ardından Osmaniye Şehitliği’nde toprağa verilmesi bekleniyor. 
 Şehit Jandarma Yüzbaşı Alkan’ın cenaze törenine ağabeyleri Jandarma Yarbay Mehmet Alkan ile Deniz Astsubay Başçavuş Mustafa Alkan’la birlikte üst düzey komutanların da katılacağı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...