Tgrt Haber
08 Eylül 2015 14:56

Şehit polisin babası emniyet müdürüne sarılarak ağladı

Iğdır'da şehit edilen 14 polis memurundan biri olan Burak Zor'un Samsun'daki baba evine ateş düştü.

Şehit polisin babası emniyet müdürüne sarılarak ağladı
baba ocağı, ığdır, şehit

Oğlunun şehit haberini alan baba Ali Zor, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'a sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Iğdır'da bu sabah 14 polis şehit olup, 2 polisin de yaralandığı terör saldırısında şehit olan aslen Gümüşhaneli olup Samsun nüfusuna kayıtlı olan 29 yaşındaki şehit polis memuru Burak Zor'un Samsun'un İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi'ndeki baba evine ateş düştü. Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve emniyet personeli şehit ailesinin evini ziyaret ederek taziyeleri iletti. Polis, şehidin evinin dışına Türk bayrağı asarken, şehidin babası Ali Zor, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'a sarılarak "Burak beni yaktın oğlum" diye uzun süre ağladı. Şehit babasını Emniyet Müdürü Yavuz teselli etmeye çalıştı.
Şehit polisin Facebook'taki hesabındaki profil resmine ise "Sessiz olun polisler şehit oluyor" yazısının yer alması ve Dağlıca saldırısına tepkisi yürekleri dağladı. Evli olan şehit polisin 1.5 yaşında oğlu olduğu öğrenildi.
Şehit polis Burak Zor'un Samsun'da toprağa verileceği belirtildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...