Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Eylül 2015 10:52

Karı koca aynı yöntemle aynı anda dolandırıldı

Bursa’da kendisini polis olarak tanıtan şüphelilere inanan bir kişi 15 bin lirayı yatırıp, eve geldiğinde eşinin de aynı yöntemle dolandırıldığını iddia ederek polise müracaat etti.

Karı koca aynı yöntemle aynı anda dolandırıldı
bursa, dolandırıcılık,

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Demirtaşpaşa Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ü.Ş.’nin ev telefonunu arayan bir kişi kendisini polis olarak tanıttı. ‘Kuyumcudan yüklü miktarda sizin kredi kartınızla altın alındı. İfade için polis merkezine gelmeniz gerekiyor’ diyen sahte polis, Ü.Ş.’yi inandırdı. Ü.Ş., polis merkezine giderken, şüphelilerin kendisini yönlendirmesiyle, bankaya giderek 15 bin liralık kredi çekti. Parayı ATM’den şüphelilerin verdiği hesaba yatıran Ü.Ş.,eve geldiğinde eşi F.Ş.’nin de aynı yöntemle dolandırıldığını anladı. Bunun üzerine polis merkezine giden F.Ş. ile Ü.Ş., müracaatta bulundu.
Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...