Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Eylül 2015 14:30

AK Parti Gençlik Kolları'nı yasa boğan ölüm

İzmir'de AK Parti Gençlik Kolları Seferihisar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi 26 yaşındaki Yiğit Mehmet Bilir trafik kazasında yaşamını yitirdi.

AK Parti Gençlik Kolları'nı yasa boğan ölüm
AK Parti, gençlik kolları, bugün,İzmir,sigorta,Ak Parti,Güzelbahçe

AK Parti Seferihisar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Mehmet Bilir, Kurban Bayramı’nın ikinci günü olan 25 Eylül’de, Seferihisar’dan İzmir’e motosikletiyle giderken Güzelbahçe ilçesine geldiğinde, iddiaya göre önündeki otomobili sollamak istedi. Sollama yaparken, karşıdan gelen başka bir otomobille çarpıştı. Kazada ağır yaralanıp, beyin kanaması geçiren Bilir, tedavi altına alındığı Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde dün saat 17.30’da yaşamını yitirdi. 
Bir sigorta şirketinde çalıştığı belirtilen Bilir’in ölümü büyük üzüntü oluşturdu. Ailesi çiftçilik yapan, koyu bir Galatarasay taraftarı olan Bilir’in, bugün öğle vakti Seferihisar Hıdırlık Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.
Kaynak: DHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...