Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Eylül 2015 00:38

Altınok, 'Kalleş terör örgütü yürekli olup karşımıza çıkamıyor'

İçişleri Bakanı Altınok, 'Kalleş terör örgütü, bire bir yürekli olup karşımıza çıkmaktan imtina ediyor, çıkamıyor. Kalleşçe yöntemlerle bize saldırıyor. Bunun da cevabını vereceğiz inşallah' dedi.

Altınok, 'Kalleş terör örgütü yürekli olup karşımıza çıkamıyor'
selami altınok, pkk, terör,

 İçişleri Bakanı Selami Altınok, Erzurum'da yapılan Seçim Güvenliği Bölge Toplantısı'nın ardından Hakkari'nin Şemdinli ilçesi ve Batman-Kozluk karayolunda terör örgütü PKK mensuplarınca yapılan saldırıları değerlendirdi.    İçişleri Bakanı Selami Altınok, "Kalleş terör örgütü, bire bir yürekli olup karşımıza çıkmaktan imtina ediyor, çıkamıyor. Böyle çok ucuz ve kalleşçe yöntemlerle bize saldırıyor. Bunun da cevabını vereceğiz inşallah" dedi. Şemdinli'de iki jandarma, Batman'da da bir özel harekat polisinin yine mayın patlaması sonucu şehit olduğunu belirten Altınok, "Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, makamları cennet olsun" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...