Tgrt Haber
27 Kasım 2015 21:17

Özel okulda 'cop' iddiası

Bitlis'in Tatvan ilçesinde çocuklarının eğitim gördüğü özel okulda copla korkutulduğunu iddia eden aile, suç duyurusunda bulundu.

Özel okulda 'cop' iddiası
özel okul, cop,

Tatvan ilçesinde bir öğrencinin eğitim gördüğü özel okulda copla korkutulduğu iddia edildi.

İlçede, 6 yaşındaki çocuklarının eğitim gördüğü özel okulda copla korkutulduğunu ileri süren aile, Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne suç duyurusunda bulundu.

Baba Aydın Yetiş, yaptığı açıklamada, oğlu M.Y'nin olaydan etkilendiğini ve hastanede psikiyatri tedavisi gördüğünü söyledi.

"Çocuğuma okulda psikolojik baskı yapılmış" diyen Yetiş, şu iddialarda  bulundu:

"Çocuklar aralarındaki ufak bir tartışmayı büyütmüş. Bunun üzerine çocuğumu güvenlik görevlisiyle yaka paça disiplin kuruluna götürmüş, hakaret ederek copla tehditte bulunmuşlar. Olayın ardından çocuğumu o okuldan alarak başka bir okula kaydettirdim."

"Bize yöneltilen iddialar doğru değil"

Özel okulun müdürü Mehmet Güneş de söz konusu öğrencinin okulda huzursuzluk yaptığı gerekçesiyle ailesine defalarca bildirimde bulunulduğunu ileri sürdü.

Disiplin kurulu kararıyla öğrencinin okuldan alınarak ailesine temsil edildiğini ifade eden Güneş, şöyle dedi:

"Çocuklarla kavga eden bu öğrencimiz hakkında diğer velilerden bize çok şikayetler geldiği için bu öğrencimizi okulumuzdan göndermek zorunda kaldık. Bize yöneltilen iddialar doğru değil."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...