Tgrt Haber
03 Aralık 2015 14:31

Rize'de otomobil dereye uçtu, 1 kayıp, 4 yaralı

Rize'nin Pazar ilçesinde Hemşin Deresi'ne uçan otomobil içerisindeki bulunan 5 kişiden 4'ü yaralı olarak kurtarılırken, 1 kişi ise dere sularında kayboldu.

Rize'de otomobil dereye uçtu, 1 kayıp, 4 yaralı
rize, trafik kazası, dere,

Kaza, Pazar-Hemşin karayolu üzerinde bulunan Şuçatı köyünde meydana geldi. Mehmet Ali Sümer yönetimindeki 53 HR 244 plakalı araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yol kenarındaki Hemşin Deresi'ne uçtu. Dereye uçan aracın içerisindeki 4 kişi yaralı olarak dere içindeki minibüsten çıkmayı başarırken, Rıfat Hacıfazlıoğlu (55) isimli Hemşin İlçe Kütüphanesi'nde görevli memur ise dere sularına kapılarak kayboldu.
AFAD ekiplerinin kurtarma çalışmasında araçta bulunamayan Hacıfazlıoğlu'nu derede arama çalışmaları sürerken, dere içerisindeki araç ise güçlükle dereden çıkartıldı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...