Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Mart 2014 11:20

Ferre Milano saatleri ile şıklığınızı tamamlayın

1986 yılından bu yana dünyaca önemli birçok saat markasının Türkiye Distribütörlüğünü yürütmekte olan ERSA, büyüme planlarının bir parçası olarak marka portföyünü genişletmeye devam ediyor.

Ferre Milano saatleri ile şıklığınızı tamamlayın
Ferre Milano saatleri, saat markası ersa, ersa marka saat, ersa saatleri,

1986 yılından bu yana dünyaca önemli birçok saat markasının Türkiye Distribütörlüğünü yürütmekte olan ERSA, büyüme planlarının bir parçası olarak marka portföyünü genişletmeye devam ediyor. Bu doğrultuda yeni markaların Türkiye distribütörlüğünü almaya devam eden ERSA portföyüne FERRE MILANO markasını da ekledi.
Kalıplaşmış moda ile Doğu-Batı sentezini işleyen FERRE sıradan zerafet ve gelişigüzel incelik gibi tezat kavramları kendine felsefe edinmiştir. Her zaman kendine has çizgisi ile diğer moda evlerinden farklılaşmıştır. Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Gianfranco Ferre tarafından geliştirilen modanın güçlü markası Ferre Milano, şık ve iddialı saat koleksiyonuyla karşınızda. Günün her anında stilinize güç katacak saat modelleriyle Ferre Milano, tarz meraklılarını kendine çekmeyi başarıyor. Üstelik Ferre Milano saatleri şimdi çok şık Ferre Milano markalı anahtarlık hediyeli.  Bu çok özel koleksiyona tüm seçkin bayilerimizden ulaşabilirsiniz. 

Detaylı Bilgi İçin;
ERSA A.Ş.
444 37 72
www.ersa.com.tr
www.ersasaat.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...