Tgrt Haber
04 Temmuz 2021 15:52

Tosuncuk’u eski mesai arkadaşları anlattı! ‘Mehmet Aydın’ın kıyafet alacak parası yoktu’

Binlerce insanı dolandırarak yurt dışına kaçan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın dün akşam saatlerinde Türkiye'ye getirildi. Mehmet Aydın'ın Çiftlik Bank'ın temelini attığı Bursa’da kaldığı bodrum kat İhlas Haber Ajansı görüntüledi. Eski çalışma arkadaşları ise ‘Tosuncuk’a kendi aralarında para toplayıp kıyafet aldıklarını söyledi.

Tosuncuk’u eski mesai arkadaşları anlattı! ‘Mehmet Aydın’ın kıyafet alacak parası yoktu’
Tosuncuk,Mehmet aydın,bursa

Çiftlik Bank’ın kurucusu ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yaşadığı bodrum katını İhlas Haber Ajansı görüntüledi. Ailesi ile birlikte kaldığı bodrum katında Aydın’ın Çiftlik Bank’ın temelleri attığı öğrenildi. 3 yıllık firarın ardından Brezilya’dan Türkiye’ye getirilen Aydın’ın bulaşıkçılık yaptığı iş yerindeki eski mesai arkadaşları açıklamalarda bulundu. Eski mesai arkadaşları kendi aralarında para toplayarak Aydın’a kıyafet yardımı yaptığı belirtirken, sokaktaki komşuları, Aydın'ı ‘sessiz, sakin, kimse ile konuşmaz’ diye tarif etti.

‘MEHMET AYDIN’IN KIYAFET ALACAK GÜCÜ YOKTU’

Mehmet Aydın'ın o dönem bulaşıkçılık yaptığı iş yerindeki eski mesai arkadaşı Kemal Çetin, “Mehmet bizle birlikte bundan 6-7 yıl önce çalıştı. Mutfakta bulaşıkçılık yapıyordu. Kıyafet alacak gücü yoktu. Kendine ayakkabı dahi alamıyordu. O dönem personel arkadaşlarımız kendi aramızda para toplayıp ona kıyafet aldık. Daha sonra kalacak yerinin olmadığını öğrendik. Ona ev tutmasında yardımcı olduk. Gün geçtikçe 'ben internet ile alakalı bir oyun kuracağım' demeye başladı. Yazılım yapacağım diyordu. Ancak kendisinin bunu tek başına başaracağına biz inanmıyorduk” dedi.

Tosuncuk’u eski mesai arkadaşları anlattı! ‘Mehmet Aydın’ın kıyafet alacak parası yoktu’

KOMŞULARI MEHMET AYDIN’IN DEDİKLERİNE İNANMAMIŞ

Mehmet Aydın’ın iki kelimeyi bir araya getiremeyecek kadar çekingen olduğunu belirten Çetin, “Çok aktif ve sosyal biri değildi. Sonra böyle bir şey yaptı ve insanları dolandırıp gitti. Şimdi ise teslim oldu. Zamanında biz ona 'oyun kuracağım' dediğinde inanmamıştık. Bizi şaşırtmıştı. Bugün geldiğinde ödeyeceğim diyor. Umarım bizi yine yanıltır. Çünkü birçok insan mağdur olmuş durumda. Biz arkadaşımızdır diye inanıp girmedik. İnşallah dolandırılanlar da bir daha böyle bir şeye kalkışmaz” diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...