Tgrt Haber
10 Temmuz 2021 10:53

‘Tosuncuk’un eski eşi isyan etti

'Tosuncuk' lakaplı Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın’ın eski eşi sıla soysal hakkında çıkan haberlere avukatı aracılığıyla isyan etti. Mehmet Aydın tarafından kendisine milyon dolarlar gönderilmediğini belirtti.

‘Tosuncuk’un eski eşi isyan etti
tosuncuk,,mehmet aydın,,sıla soysal,,çiftlik bank,

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın’ın eski eşi Sıla Soysal, hakkında ortaya atılan iddialara isyan etti. Tek suçunun Mehmet Aydın’ın eşi olmak olduğunu belirtti.

Tosuncuk olarak bilinen Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın gündemdeki yerini koruyor. Türkiye’ye getirilen Aydın, tutuklanarak tek kişilik karantina koğuşuna gönderildi.

TOSUNCUK'UN ESKİ EŞİNDEN İSYAN

Aydın’ın eski eşi Sıla Soysal hakkında iddialar ortaya atılmış, eski eşinin kendisine milyon dolarlar gönderdiği söylenmişti. Soysal, iddialara avukatı vasıtasıyla isyan etti.

‘Tosuncuk’un eski eşi isyan etti

KREDİ KARTI BİLE YOK

Müvekkiliyle ilgili eski eşi Mehmet Aydın tarafından hesabına milyon dolarlar gönderildiği, araçlar alındığı, limitsiz kredi kartları kullandığı, Çiftlik Bank’tan para çektiği gibi iddialarda bulunulduğunu belirten Avukat Kemalcan Hotamış, “Müvekkilim adına tescilli herhangi bir araç, taşınmaz bulunmadığı gibi kullanımı mümkün herhangi bir kredi kartı da bulunmamaktadır.” dedi.

Avukat Hotamış, müvekkili Sıla Soysal’ın yaşanan süreçte tutuklanıp yıprandığını ve yeteri kadar mağdur olduğunu belirtti. Müvekkilinin psikolojik tedavi gördüğüne vurgu yapan Hotamış. asılsız itham ve iddialarda bulunanlar hakkında yasal yollara başvurulacağını ifade etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...