Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ağustos 2018 16:24

1 kepenk ve 4 duvar deldiler ama soyamadılar

İstanbul Bağcılar’da sabaha karşı bir kuyumcu dükkanını soymaya çalışan hırsızlar, 4 duvarı birden delerek adeta tünel oluşturdu. Hırsızlar, girdikleri dükkanda bulunan kasayı açamayınca tezgahtaki kolyeleri alarak kayıplara karıştı.

1 kepenk ve 4 duvar deldiler ama soyamadılar
soygun,,kuyumcu,,hırsızlık,,istanbul,,bağcılar,

Olay, bu sabaha karşı Bağcılar’da bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. İddiaya göre sabaha karşı kuyumcunun bulunduğu binaya gelen hırsızlar, ilk olarak kuyumcunun arkasında bulunan binanın garaj kısmının kepenkleri kırdı. Daha sonra içeriye giren hırsızlar duvarı delmeye başladılar. ilk açtıkları duvardan kuyumcunun yanında bulunan eczaneye giren hırsızlar, buradan da deldikleri duvarlarla kuyumcuya ulaştı. 4 duvarı delen ve adeta bir tünel oluşturan hırsızlar, kuyumcuda bulunan ve altınların içinde bulunduğu kasayı açmaya çalıştı. Kasayı kullanılamaz hale getiren hırsızlar kasanın kapağını açamayınca tezgahta bulunan birkaç altın kolyeyi çalarak kayıplara karıştı.

Sabah iş yerine gelince durumu gören ve polis ekiplerine haber veren kuyumcunun sahibi Ali Akar, hırsızların dört duvarı kırarak içeri girdiğini ancak kasayı açamadığını belirtti. Olay yerine gelen polis ekipleri de kuyumcu ve eczane de parmak izi çalışması gerçekleştirdi. Çevrede bulunan güvenlik kameralarını da incelemeye alan polis ekipleri, kaçan hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...