Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Temmuz 2021 16:44

1 milyon turist bayramda Bodrum’a gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kurban Bayramı’nı tatilinin 9 gün olacağını açıklamasının ardından Bodrum’da hareketlilik başladı

1 milyon turist bayramda Bodrum’a gidiyor
bodrum,,Kurban Bayramı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrası millete sesleniş konuşmasında kurban bayramı tatilinin 16 Temmuz'da başlayacağını ve 26 Temmuz’da sona ereceğini açıkladı. Bu açıklama sonrası tatil yapmak isteyenler tatil beldelerine akın etti. Turizmin gözde yerlerinden biri olan Bodrum’da da hareketliliğin yaşandığı yerlerden biri oldu. Otellerin rezervasyonları 2 katına çıktı. Mavi yolculuk yapan günlük, haftalık teknelerde yer kalmadı. Otobüs ve uçak seferleri transferlerine ek seferler koydu. 181 binlik nüfusun 1 milyonu geçeceğini tahmin eden Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, belediye çalışanlarını çift mesai sistemine geçireceğini duyurdu.

BELEDİYE ÇALIŞANLARI ÇİFT MESAİ YAPACAK

Kurban Bayramı tatili boyunca 1 milyonun üzerinde vatandaşın Bodrum’a geleceğini söyleyen Başkan Ahmet Aras “Bodrum’da bayram yoğunluğu her zaman aynıdır. Yaklaşık 1 milyon kişiyi Bodrum’da ağırlayacağımızı düşünüyorum. Şu anda 800 bin civarında nüfusumuz olduğunu tahmin ediyorum. Kurban Bayramı'nda bu rakam 1 milyonu geçebilir. Biz Belediye olarak tüm personelimizle sahada olacağız. Bayram mesaisi çift mesai olarak uygulanır. Bütün personelimiz teyakkuzda olacak hem sahada çalışan personelimiz, hem de icapçı dediğimiz personelimiz yani ihtiyaç olduğu anda hemen devreye girecek olan personelimiz, araçlarımız ve çalışanlarımız hazır. Çift mesai yapacağız gerekirse hiç uyumayacağız gerekirse bende Belediye Başkanı olarak sokakta olacağım” dedi.

1 milyon turist bayramda Bodrum’a gidiyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...