Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ocak 2015 11:22

1 ton kaçak bozuk et imha edildi

Adana'da ele geçirilen kaçak ve bozulmuş 1 ton 100 kilo bonfile imha edildi.

1 ton kaçak bozuk et imha edildi
kaçak et,adana, bozuk et,

Bir ihbarı değerlendiren Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri, Sarıçam ilçesi Tarsus - Adana - Gaziantep (TAG) Otoyolunda, bir kamyoneti durdurdu. Kamyonette yapılan kontrolde 1 ton 100 kilo kaçak bonfile ele geçirildi. Kamyonet sürücüsü Nurettin S. ve yanında bulunan Ramazan A. ve B.Ç. (17) gözaltına alındı. B.Ç. yaşı küçük olduğu için çocuk şube müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Polis, yaptığı incelemede etlerin paketlenmiş ve üzerinde Arapça yazılar olduğu belirlendi. Kaçak etin Suriye'den Türkiye'ye sokulduğu tahmin ediliyor. Zanlılar polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
DONDURULMUŞ ETLER ÇÖZÜLDÜĞÜ İÇİN BOZULDU
Adana Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü görevlileri, ele geçirilen dondurulmuş 1 ton 100 kilo dondurulmuş kaçak etin bozulduğunu belirledi. Bu nedenle etin imha edilmesine karar verildi. Etler Sofulu çöplüğüne getirilerek burada polis gözetiminde iş makinesiyle açılan çukura gömülerek imha edildi. Ele geçirilen 1 ton 100 kilo kaçak etin piyasa değerinin yaklaşık 50 bin lira olduğu, bonfilenin Türkiye'de en düşük kilogram fiyatının 40 lira olduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...