Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Mart 2015 11:08

10 yıldır uğraştığı böbrek taşından kurtuldu

Yıllardır 2 böbreğinde taş bulunan ve farklı merkezlerde 5 kez ameliyat yapılıp şikayetinden kurtulamayan Havva Okumuş, Özel İmperial Hastanesi’nde sağlığına kavuştu.

10 yıldır uğraştığı böbrek taşından kurtuldu
böbrek taşı, hastane,

Rize’de yaşayan Havva Okumuş 10 yıldır kurtulamadığı böbrek taşı şikayetinden, Özel İmperial Hastanesi üroloji uzmanları Op. Dr. Ekrem Sağlam ve Op. Dr. Ömer Fatih Çelik tarafından gerçekleştirilen perkütan nefrolitotomi ameliyatı ile kurtularak sağlığına kavuştu.
Tedavi sürecinde farklı hastanelerde 5 defa ameliyat olan ancak ağrılarından kurtulamadığını belirten Okumuş, “10 yıldır başvurmadığım merkez kalmadı. Bu süre zarfında 5 kez böbrek taşı operasyonu geçirdim. Ancak hiç biri başarılı olmadı. En son başvurduğum merkezde aşırı kilolusun, sana anestezi veremeyiz, böbreğe bu şekilde giremeyiz, riskli bir ameliyat diyerek İstanbul, Ankara gibi büyük merkezlere gitmem gerektiğini, ameliyatımın burada olamayacağını söylediler. Daha sonra tesadüfen bir yakınımızın tavsiyesi üzerine Özel İmperial Hastanesine başvurdum. Üroloji Uzmanları Opr. Dr. Ekrem Sağlam ve Op. Dr. Ömer Fatih Çelik ile görüşerek önceki yaşadığım süreçleri anlattım. Kendileri özel bir yöntemle taşlardan kurtulabileceğimi söyleyince ameliyat olmaya karar verdim. Şükürler olsun ki sağlığıma kavuştum. Ameliyatımı gerçekleştiren Opr. Dr. Ekrem Sağlam ve Opr. Dr. Ömer Fatih Çelik başta olmak üzere tüm hastane çalışanlarına çok teşekkür ederim” dedi.
Operasyon hakkında bilgi veren Özel İmperial Hastanesi üroloji uzmanları Opr. Dr. Ekrem Sağlam ve Opr. Dr. Ömer Fatih Çelik ise hastaya uyguladıkları perkütan nefrolitotomi yöntemini yaklaşık 7 yıldır Özel İmperial Hastanesinde başarı ile uygulandığını belirttiler. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...