Tgrt Haber
21 Temmuz 2014 19:22

103 yaşındaki Elif nine 'Kefen param Erdoğan'a dedi, bağış yaptı

Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın seçim kampanyasına bağışta bulunmak isteyenler, Gaziantep'teki Ziraat Bankası şubelerinde yoğunluk oluşturdu.

103 yaşındaki Elif nine 'Kefen param Erdoğan'a dedi, bağış yaptı
elif nine, erdoğan, bağış,

Erdoğan'a seçim çalışmalarında kullanılmak üzere yardımda bulunmak isteyenler, Ziraat Bankası'nın Şehitkamil Şubesi önünde toplandı. Gruplar halinde bankaya giren vatandaşlar bağış hesabına paralarını havale etti. Erken saatte bankaya gelen 103 yaşındaki Elif Şencan da "kefen param" dediği 500 lirasını bağış hesabına yatırdı.
GAZİANTEP'DEN TAM DESTEK
AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziantep halkının Başbakan Erdoğan'a ciddi destek verdiğini söyledi. Bankadaki kalabalığın, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Başbakan'a şehirden tam destek çıkacağını gösterdiğine işaret eden Uzer, "Bugün burada olan herkes gücünün yettiği kadar bağış yapacak" diye konuştu.
İSTANBUL'DA EKMELEDDİN İHSANOĞLU KUYRUĞU
Öte yandan CHP İstanbul İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlun'nun seçim kampanyası için bağış hesabı açtı. İş Bankası Taksim şubesinde açılan hesaba 1234 TL ile ilk bağışı yapan CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, "1234 rakamındaki '12', 12. Cumhurbaşkanlığı seçimini; 34 ise İstanbul'u temsil ediyor. Benden sonra bağış yapacak arkadaşlar da sonu 34 ile biten rakamlar bağışlayacaklar" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...