Tgrt Haber
17 May 2014 21:29

12 cenaze daha ailelere teslim edildi

Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden ve Akhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırılan 17 cenazeden 12'si ailelerine teslim edildi.

12 cenaze daha ailelere teslim edildi
soma maden faciası, akhisar devlet hastanesi, GÜNCEL haberleri, GÜNCEL,

Eynez bölgesinde meydana gelen maden faciasının ardından düne kadar girilemeyen iki bölüme gece yarısından itibaren girilebilmesi ulaşılması üzerine, bu bölümde olan 15 madencinin cesedi çıkarılarak Akhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı. Bugün ulaşılan iki madencinin cesedi daha Akhisar Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada DNA ve parmak izinden teşhis edilen işçilerin cenazeleri ailelerine teslim ediliyor. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı hastane morgunda hayatını kaybeden madencilerin yakınlarının bekleyişleri de sürüyor. Saat 17.00'ye kadar 12 madencinin cenazeleri ailelerine teslim edildi.
Dedesi kalp krizi geçirdi
Ocakta maden mühendisi olarak görev yapan İbrahim Çelik'in (39) cenazesi, Akhisar Devlet Hastanesi'ne gelen ailesi tarafından Denizli'ye götürülmek için teslim alındı. Annesi, oğlu Çelik'in facianın ardından kurtarma çalışmalarına katıldığını, yaklaşık 40 kişiyi kurtardıktan sonra bir kez daha girdiği madenden çıkamadığını arkadaşlarından öğrendiklerini söyledi. Bu arada İbrahim Çelik'in Denizli'deki dedesi Mustafa Güven'in (83) de torununun vefat ettiği haberini almasının ardından kalp krizi geçirdiği bildirildi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Güven'in beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner de hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...