Tgrt Haber
11 Şubat 2019 13:59

12 yıl hapisle aranan zanlı saklandığı evde yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan uyuşturucu zanlısı, polisin saklandığı eve düzenlediği eve düzenlenen operasyonla yakalanarak cezaevine gönderildi.

12 yıl hapisle aranan zanlı saklandığı evde yakalandı
zanlı,

Edinilen bilgiye göre; Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından uyuşturucu ile etkin mücadele kapsamında yapılan çok yönlü çalışmalarda; uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlaması ile aranan ve hakkında 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.G’nin (32) Davutlar Mahallesindeki bir sitede bulunan yazlıkta sakladığı tespit edildi. Zanlının yakalanması için yapılan çalışmalarda, site çevresinde ve evin etrafında güvenlik tedbirleri alındıktan sonra eve operasyon düzenlendi. 

12 yıl hapisle aranan zanlı saklandığı evde yakalandı

S.G., yapılan operasyon sonucu saklandığı evde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adlı makamlara sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...