Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Eylül 2015 03:14

12 yıl önceki cinayeti ehliyet başvurusu çözdü

Ehliyet almak için polise verdikleri parmak izlerinin, cinayet sırasında olay yerinde bırakılan parmak izleriyle eşleşmesi sonucu cinayet zanlısı olarak belirlendiler.

12 yıl önceki cinayeti ehliyet başvurusu çözdü
cinayet, ehliyet,

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde 12 yıl önce işlenen travesti cinayeti, zanlıların ehliyet almak için verdiği parmak izlerinin karşılaştırılması sonucu çözüldü. 2003’te Hüseyin Terlemez olan adını mahkeme kararı ile Beyza Terlemez olarak değiştiren 38 yaşındaki travesti, evinde elleri bağlı ve 7 yerinden bıçaklanmış bir şekilde ölü bulundu. Polis olay yerinde bırakılan birkaç parmak izinin dışında ipucu bulamadı.

Aradan 12 yıl geçtikten sonra Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cinayete karışan 3 kişiyi kan örnekleri ve parmak izlerinden tespit etti. 31 yaşındaki Mehmet İ. ile aynı yaştaki Ramazan T. ehliyet almak için polise verdikleri parmak izlerinin, cinayet sırasında olay yerinde bırakılan parmak izleriyle eşleşmesi sonucu cinayet zanlısı olarak belirlendi. Mehmet İ. İstanbul’da çalıştığı metro inşaatında, Ramazan T. de evinde gözaltına alındı. Sorguda üçüncü zanlı olduğu anlaşılan Erkan K. ise henüz yakalanamadı. 2 zanlının cinayeti işlediklerini kabul ettiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...