Tgrt Haber
22 Ocak 2022 16:20

15 Temmuz gazilerinden Sezen Aksu'ya tepki! Suç duyurusunda bulundular

15 Temmuz gazileri, sanatçı Sezen Aksu hakkında Hz. Adem ve Hz. Havva için “Selam söyleyin o cahil Havva ile Ademe” sözlerinden dolayı suç duyurusunda bulundu.

15 Temmuz gazilerinden Sezen Aksu'ya tepki!  Suç duyurusunda bulundular
Sezen Aksu Adem ve Havva sözleri,Sezen Aksu hakkında suç duyurusu,Şahane Bir Şey Yaşamak

15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu üyeleri, söylediği şarkının sözlerinden dolayı Sezen Aksu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Savcılığa sunulan dilekçede, Hz. Adem ve Hz Havva için “Selam söyleyin o cahil Havva ile Ademe” diyen Aksu hakkında 'dini değerleri aşağılama ve halkı kin ile düşmanlığa tahrik etme' suçlarından dava açılmasını istedi. 

ORGANİZE BİR ŞEKİLDE 

Sezen Aksu’nun Yaşar Gaga ile çıkardığı “Şahane Bir Şey Yaşamak” adlı şarkıda kullandığı sözlerden dolayı platformu üyeleri İstanbul’daki Çağlayan Adliyesi önünde basın açılması yaptı. 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu Başkanı Erol Bulut, ardından platform üyeleriyle birlikte adliyeye gidip suç duyurusunda bulundu. Bulut, “Organize bir şekilde dinimize, imanımıza ve kutsallarımıza hakaret edildiği için bugün burada basın açıklaması yapmak için toplandık. Biz buna 'dur’ diyebilmek için bugün burada toplandık. Teröristler bir taraftan, imanımıza, peygamber efendimize sözlü olarak saldırmaya çalışanlar bir taraftan en sonunda dayanılmaz bir duruma geldi” dedi. 

15 Temmuz gazilerinden Sezen Aksu'ya tepki!  Suç duyurusunda bulundular

“Bu gidişe bir dur diyebilmek için, onlar o eski söyledikleri alışkanlıklardan vazgeçsinler diye biz buradayız” diyen Bulut, açıklamasına şöyle devam etti: 

“Bizim milletimiz ayağa kalktı, bir daha bize diz çöktüremeyeceklerinin malumunu ilan etmek istiyoruz. Sezan Aksu hakkında suç duyurusunda bulunduk. Aslında cahil olan kendisi, dedesine hakaret ediyor çünkü. İlk insandır Adem Aleyhisselam ve Havva anamız, bunlara söz söylemek asıl cahilliktir.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...