Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Haziran 2018 04:37

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde intihar girişimi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu. Polisin 5 saat süren çabası sonucu intihar girişiminde bulunan kişi ikna edilerek korkuluklardan indirildi. İntihar girişimi nedeniyle Anadolu yakası istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde intihar girişimi
15 Temmuz Şehitler Köprüsü,

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne gelen kişi korkuluklara çıkarak intihar girişiminde bulundu. Saat 18.30 sıralarındaki olayı gören sürücülerin ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine geldi. Müzakereci polisler intihar girişiminde bulunan kişiyi korkuluklardan indirmek için uzun süre uğraştı. Denizde de Deniz Polisi ve Kıyı Emniyetine bağlı ekipler hazır bekledi. İntihar girişimi nedeniyle Anadolu yakası istikametine trafik yoğunluğu yaşandı.
Polisin 5 saat süren çabası sonucu intihar girişiminde bulunan kişi saat 23.30’da ikna edilerek indirildi. İntihar girişiminde bulunan kişi daha sonra ifadesi alınmak üzere Arnavutköy Polis Merkezi'ne götürüldü.  

Selim Bayraktar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...