Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Temmuz 2021 22:04

15 Temmuz’un sloganı belli oldu: Türkiye Geçilmez

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programlarında "Türkiye Geçilmez" teması kullanılacak. Kurumsal kimlik kılavuzunun yer aldığı "15temmuz.gov.tr" sitesi de, yeni içeriklerle güncellendi.

15 Temmuz’un sloganı belli oldu: Türkiye Geçilmez
15 Temmuz,,FETÖ,

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, bu yıl "Türkiye Geçilmez" temasıyla gerçekleştirilecek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programlarında kullanılacak kurumsal kimlik kılavuzunun yer aldığı "15temmuz.gov.tr" sitesini, yeni içeriklerle güncelledi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine karşı milletin kahramanca bir mücadeleyle elde ettiği zaferin beşinci yılında düzenlenecek programlar için hazırlıklar devam ediyor.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ile üniversitelerin yurt içinde ve yurt dışında yapacağı program ve projelerde kullanılmak üzere logo ve kurumsal kimlik kılavuzunu içeren "15temmuz.gov.tr" sitesi yenilendi.

15 Temmuz’un sloganı belli oldu: Türkiye Geçilmez

'TÜRKİYE GEÇİLMEZ' MESAJI

Sitenin "kurumsal" bölümünde, 15 Temmuz logosunun bu yılın teması olan "Türkiye Geçilmez" mesajıyla birlikte kullanıldığı dosyaların yanı sıra 15 Temmuz'un beşinci yılına özel olarak hazırlanan afiş tasarımlarına da ulaşılabiliyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca hazırlanan internet sitesinde, 15 Temmuz'la ilgili gerçekleştirilecek program ve projelerde kullanılmak üzere kurumsal kimlik haritasına uygun şekilde tasarlanan afiş, duyuru, davetiye ve ilan benzeri belgeler ile görsel dokümanlar yer alıyor.

Sitede ayrıca etkinliklerde kullanılacak 15 Temmuz fotoğraf seçkisi ile özel olarak hazırlanan videolar ve diğer dokümanlar bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...