Tgrt Haber
05 Haziran 2022 16:57 - Güncelleme : 05 Haziran 2022 17:06

Daha 16 yaşındaydı: Boğularak hayatını kaybetti

Zonguldak'ta bağlı Filyos beldesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren 16 yaşındaki Muhammet Mustafa Güngör, etraftakilerin yardımı ile baygın halde çıkartıldı. Uzun süre denizde kurtarılmayı bekleyen genç hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Daha 16 yaşındaydı: Boğularak hayatını kaybetti
Zonguldak

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla beraber gezmek için Filyos’a gelen Muhammet Mustafa Güngör serinlemek için denize girdi. 16 yaşındaki genç bir süre yüzdükten sonra dalgalara kapıldı.Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine genç, vatandaşlar tarafından dalgaların arasından kurtarıldı.  

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından Güngör'ü ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Daha 16 yaşındaydı: Boğularak hayatını kaybetti

Tedavi altına alınan Güngör, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Gencin cenazesi, hastanenin morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...