Tgrt Haber
09 Haziran 2022 14:37 - Güncelleme : 09 Haziran 2022 14:44

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı! Pompalı tüfekle akranını kafasından vurdu

Elazığ'da 16 yaşındaki çocuk, evinin önünde tartıştığı akranını henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı pompalı tüfekle öldürdü.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı! Pompalı tüfekle akranını kafasından vurdu
Elazığ,Silah,Kavga

Elazığ'da öğle saatlerinde meydana gelen olayda, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 2006 doğumlu P.Ö., aynı yaştaki H.H.Ç. ile evinin önüne tartışmaya başladı.

MERMİLERİN İSABET ETTİĞİ GENÇ YERE YIĞILDI

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine P.Ö., H.H.Ç.’ye pompalı tüfekle ateş etti. H.H.Ç., başına isabet eden saçmalar nedeni ile yere yığılırken, zanlı P.Ö. olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri ve sağlık görevlileri sevk edildi.

POLİS EKİPLERİ ZANLIYI ARIYOR

Ağır yaralanan H.H.Ç., olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri tespit ettikleri zanlının yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...