Tgrt Haber
05 Haziran 2014 17:07

16 yaşındaki öğrenci ölü bulundu

Artvin'de 16 yaşındaki Lise 2'nci sınıf öğrencisi Turgay Demirci, su kanalının içinde başından vurulmuş olarak bulundu.

16 yaşındaki öğrenci ölü bulundu
artvin, lise öğrencisi, öğrenci, ölü bulundu, turgay demirci, su kanalı

Yanında bir de tabanca bulunan Demirci’nin canına kıymış olabileceği belirtildi. Artvin Anadolu Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi Turgay Demirci, okuldaki etüt çalışması için dün akşam saatlerinde Balçıoğlu mahallesindeki evinden ayrıldı. Ancak eve dönmemesi üzerine saat 21.00'de ailesinin kayıp başvurusu üzerine, Demirci'yi arama çalışması başlatıldı. Bu sabah belediyenin hazırlattığı fotoğraflı kayıp ilanları da ilde dağıtıldı. Genç öğrencinin cesedi bugün öğle saatlerinde, evlerinin yakınındaki bir su kanalında bulundu. Başında kurşun yarası olduğubelirlenen Turgay Demirci’nin cesedinin yanında bir de tabanca bulundu. Ceset, Artvin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Canına kıymış olabileceği belirtilen Demirci’nin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek.
Acı haberi alan Turgay Demirci’nin ailesi ve okul arkadaşları göz yaşlarına boğuldu. Genç öğrencinin kötü alışkanlıkları olmadığını anlatan sınıf arkadaşları, çevresinde çok sevildiğini belirterek üzüntülerini dile getirdiler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...