Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Haziran 2014 13:46

17 yaşındaki liselinin korkunç sonu

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde, 21 yaşındaki Volkan Şen yönetimindeki kamyonet, yol çalışması nedeniyle açılan yaklaşık 10 metre derinliğindeki kanala uçtu.

17 yaşındaki liselinin korkunç sonu
17 yaşındaki liseli,ölüm,laza,edirne,

Kazada takla atan kamyonetin sürücüsü Şen ile araçta bulunan 19 yaşındaki Ceylan Civelek yaralanırken, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi Özge Ateşal hayatını kaybetti.
Kaza, saat 06.00 sıralarında Gelibolu-Keşan Karayolu Enez Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Gelibolu’dan Keşan’a giden Volkan Şen yönetimindeki 22 RS 845 plakalı kamyonet, Enez Kavşağı’na yaklaştığı sırada sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yol çalışması nedeniyle kazılan yaklaşık 10 metrederinliğindeki kanala düşerek takla attı. Kazada sürücü Volkan Şen ve araçta bulunan Ceylan Civelek yaralanırken Keşan İlhami Ertem Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe Bölümü 12’nci sınıf öğrencisi Özge Ateşal olay yerinde öldü.Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık ekipleri ve polis, çamur nedeniyle güçlükle kanala girdi. Yaralılar Şen ve Civelek, ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Özge Ateşal’ın cesedi ise savcı ve polisin yaptığı incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
HAFTAYA MEZUN OLACAKTI
Özge Ateşal’ın, okulundan mezun olacağı için hazırlık yaptığı, törende giyeceği kep ve cübbeyle çekilmiş fotoğrafını sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta paylaştığı görüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...