Tgrt Haber
10 Ağustos 2022 09:38 - Güncelleme : 10 Ağustos 2022 09:47

Feci kazadan acı haber geldi! 19 yaşındaki Meltem yaşam savaşını kaybetti

Eskişehir’de ablasının kullandığı otomobilin bir tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen feci kazada, ağır yaralanan 19 yaşındaki Meltem Bodur, 19 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Feci kazadan acı haber geldi! 19 yaşındaki Meltem yaşam savaşını kaybetti
Eskişehir,Ankara,Kaza

Geçtğimiz ay 20 Temmuz Çarşambu günü sabah saatlerinde Ankara-Eskişehir karayolunun 30’uncu kilometresinde meydana gelen kazada, Seda Bodur kullandığı otomobil ile önünde giden tıra arkadan çarptı.

Feci kaza sonucu otomobilde sıkışan sürücüsü Seda Bodur (22) ile ön koltukta yolcu olarak bulunan Buse Nur Bulut (21) olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı.

Sağlık ekiplerince yapılan muayenelerinde genç kadınların hayatlarını kaybettikleri tespit edildi. Arka koltukta yolcu olarak bulunan 19 yaşındaki Meltem Bodur ise ağır yaralı olarak Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

MELTEM 19 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Kazanın ardından 19 gündür yoğun bakımda tedavisi devam eden Meltem Bodur’dan da acı haber geldi. Durumu ağırlaşan Meltem Bodur’un, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...