Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 13:55 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 13:58

2 askerimizi şehit eden DEAŞ’lı terörist yakalandı

Kilis’te sınır hattında 1 askerimizi şehit eden diğerini de kaçırarak Suriye’de şehit eden DEAŞ’lı terörist düzenlenen operasyon ile yakalandı. İfadesi alındıktan sonra mahkemeye çıkartılan terörist tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
2 askerimizi şehit eden DEAŞ’lı terörist yakalandı
kilis,operasyon,deaş

2015’te Kilis merkeze bağlı Yavuzlu köyündeki sınır hattındaki Şehit Mehmet Piyade Hudut Karakolunda görev yapan Piyade Er Yusuf Beylem ile Piyade Er Sefter Taş ise örgüt üyeleri tarafından alıkonulup El Bab bölgesinde şehit edildi.

OPERASYON İLE GÖZALTINA ALINDI

Kilis İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmalar neticesinde, söz konusu olaya iştirak ederek DEAŞ terör örgütü mensupları ile birlikte eylemi gerçekleştiren şüphelilerden birisi olduğu tespit edilen Suriye uyruklu İ.İ. operasyon sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Şüpheli şahıs, Kilis İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ifadesinin alınmasını müteakip sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...