Tgrt Haber
29 Ekim 2017 16:17

2 bin motosiklet ile Cumhuriyet' konvoyu oluşturdular!

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 94. yıl dönümü dolayısıyla Vatan Caddesi'nde resmi geçit töreni yapıldı. Türkiey'nin 81 ilinden gelen bayraklarıyla donatılmış yaklaşık 2 bin motosikletli 'Cumhuriyet' konvoyu oluşturup 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçip Edirnekapı Şehitliği'ne gitti.

2 bin motosiklet ile Cumhuriyet' konvoyu oluşturdular!
29 ekim,gündem

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kortej oluşturmak için motosikletli kalabalık bir grup, Bağdat Caddesi’nde bir araya geldi. Cumhuriyet Bayramı nedeni ile heyecanlı olduklarını ifade eden motorcular daha sonra hep beraber harekete geçti. Bağdat Caddesi üzerinde kortej oluşturan binlerce motorcu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsünden geçerken havadan görüntülendi. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği binlerce motorcu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden geçerek Edirnekapı Şehitliği’ne gitti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...