Tgrt Haber
30 Haziran 2015 17:06

2 çocuğuyla sokakta kalıyorlar

Nevşehir’den Malatya’ya 2 çocukları ile birlikte gelen Fedakar ailesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde kalıyor. Yetkililerden yardım isteyen aile, hayırseverlerden de destek bekliyor.

2 çocuğuyla sokakta kalıyorlar
suriyeli, aile, sokak,

Nevşehir’de çiftliklerde çalışırken çocukları yüzünden işlerinden olduklarını belirten 31 yaşındaki Erdem Fedakar, Malatya’ya geldiklerini ve başvurdukları Valilik ve Belediyeden destek görmediklerini söyledi. Eşi Hatice, kızları Dilara Nur ve Emine Nisa ile birlikte 2 gündür Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde kaldıklarını belirten Erdem Fedakar, kendilerine yardım elinin uzatılmasını istiyor. Sürekli yardım istemediğini ifade eden Erdem Fedakar, sadece ellerinden tutulmasını ve sonrasında ise kendisinin çalışarak ailesine bakabileceğini söyledi.
Malatya Valiliği önünde İsmet İnönü heykelinin altında çocukları ile birlikte çaresizce oturan baba Erdem Fedakar, yetkililere ve hayırseverlere seslenerek çocukları için yardım istiyor. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...