Tgrt Haber
08 Temmuz 2022 14:49 - Güncelleme : 08 Temmuz 2022 15:30

2 günlük evliydi! Kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Konya’da 2 gün önce resmi nikahı olan memur emeklisi M.D., aralarında çıkan tartışma sonucu eşi Keziban D.’yi bıçakladı. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybederken şüpheli ise polis ekiplerinde gözaltına alındı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
kadın cinayeti,konya

Konya’da 52 yaşındaki M.D., 2 günlük eşi 45 yaşındaki Keziban D. İle henüz bilinmeyen bir sebeple tartıştı. Tartışmanın sonucunca eşini bıçaklayarak öldüren M.D. polisler tarafından gözaltına alındı. Katil zanlısının suç dosyasının kabarık olduğu öğrenildi.

2 günlük evliydi! Kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü

BÜYÜYEN TARTIŞMA CİNAYETE DÖNDÜ

Merkez Karatay ilçesi Akabe Mahallesi Özdeyiş Sokak üzerinde bulunan bir sitede, saat 12.00 sıralarında meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, memur emeklisi M.D. ve 2 gün önce evlendiği eşi Keziban D. Arasında, evde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.D. eşini bıçakladı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin evde yaptığı incelemede Keziban D.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, polis ekipleri cinayet zanlısını gözaltına aldı.

“ARAMIZDA HUSUMET YOKTU”

M.D. ile Keziban D.'nin 2 gün önce resmi nikah kıydıkları, bu evliliğin Keziban D.’nin üçüncü, M.D.’nin ise ikinci evliliği olduğu öğrenildi. Şüphelinin alınan ilk ifadesinde eşiyle daha önceden husumetlerinin olmadığını ve 2 gün önce resmi nikah kıydıklarını söylediği öğrenilirken, yapılan incelemelerde şahsın kasten yaralama ve benzeri birçok suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Keziban D.'nin cansız bedeni evde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...