Tgrt Haber
15 Temmuz 2022 16:55 - Güncelleme : 15 Temmuz 2022 17:32

Son dakika! Mehmetçik'in kararlı mücadelesi devam ediyor: 2 terörist daha etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı teröristin daha başarılı bir operasyonla etkisiz hâle getirildiğini duyurdu. Öte yandan Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde de 9 teröristin öldürüldüğü bildirilirken bugün etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 11'e yükseldi.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Mehmetçik'in kararlı mücadelesi devam ediyor: 2 terörist daha etkisiz hale getirildi
MSB,terörist,operasyon,Pençe-Kilit

Türk Silahlı Kuvvetleri, bölücü terör örgütlerine yönelik operasyonlarını yurt içinde ve yurt dışında kararlılıkla sürdürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde teröristlerle mücadelenin etkin ve kararlı şekilde sürdüğü kaydedildi. MSB açıklamasında, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı teröristin daha başarılı bir operasyonla etkisiz hâle getirildiği belirtildi.

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kahraman Mehmetçik teröristle mücadelesini Irak’ın kuzeyinde de etkin ve kararlı şekilde sürdürüyor. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist daha başarılı bir operasyonla etkisiz hâle getirildi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1547941743810605065

BUGÜN TOPLAM 11'E YÜKSELDİ

Öte yandan Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 9 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurulmuştu.

Böylece bugün etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 11'e yükseldi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...