Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ağustos 2022 21:56 - Güncelleme : 12 Ağustos 2022 22:41

20 günlük evli çiftin kavgası kanlı bitti: Damat öldü, 2 kişi yaralı

Diyarbakır'da henüz 20 gün önce evlenen genç çiftin arasında tartışma çıktı. Aile bireyleri de dahil olduğu tartışma bir anda bıçaklı kavgaya dönüştü. Çıkan olaylarda çok sayıda bıçak darbesi alan damat hayatını kaybetti. Yaralanan diğer 2 kişinin ise tedavileri devam ediyor.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 günlük evli çiftin kavgası kanlı bitti: Damat öldü, 2 kişi yaralı
Diyarbakır,kavga,ölüm

Diyarbakır'da yeni evli çift arasında başlayan ve ailelerin de karıştığı kavga felaketle sonlandı. Bıçaklı kavga sonucu damat yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı.

Korkunç olay Bağlar ilçesine bağlı Lezgin Avcı Caddesi'nde meydana geldi. 20 gün önce evlenen 22 yaşındaki Baran U. eşi (23) E.U. ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma kısa sürede aile fertlerinin de dahil olmasıyla büyüdü.

20 GÜNLÜK DAMAT ÖLDÜRÜLDÜ

Bıçaklı kavgaya dönüşen tartışmada 22 yaşındaki 20 günlük damat Baran U. ve (28) A.U., (50) N.U. yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çağrılan acil sağlık ekiplerince Selehaddin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 7 bıçak darbesiyle yaralanan damat Baran U. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili güvenlik güçleri geniş çapta inceleme başlatırken kavgaya karışan şahısların yakalanması için operasyon başlatıldı. Baran U. Otopsisi yapılmak üzere morga kaldırılırken yaralı olan 2 kişi tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...