Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Haziran 2016 17:30

20 yıllık içme suyu problemi sona eriyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes’e bağlı Börez Mahallesinin 20 yıldır yaşadığı içme suyu sıkıntısından kurtarıyor.

20 yıllık içme suyu problemi sona eriyor
MASKİ, su problemi

Borulardaki tıkanma nedeniyle mahalleyi susuz bırakan şebekenin MASKİ tarafından yenilenmesiyle, vatandaşların sık sık yaşadığı su kesintisi ortadan kalkacak. MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesi ve bağlı mahallelerinde yürüttüğü çalışmalarla mahallelerin alt yapı yaralarını sarmaya devam ediyor. MASKİ, Gördes ilçesine bağlı Börez Mahallesinde 20 yıldır devam eden su problemini ortadan kaldırmak için çalışma başlattı. İlk döşendiği günden bu yana kullanılan kireçli borular, yenileriyle değiştiriliyor. MASKİ ekiplerince sürdürülen içme suyu şebeke yenileme çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte, mahalle kesintisiz suya kavuşacak.
MAHALLENİN MUHTARINDAN MASKİ’YE TEŞEKKÜR
Börez Mahalle Muhtarı İsmail Oruç, MASKİ’nin bölgede gerçekleştirdiği çalışmalardan duyduğu memnuniyeti, “Bizim mahallemizin bu sıkıntısı 20 senedir vardı. Bu borular ilk döşendiğinden beri hiç değiştirilmedi. O yüzden de sık sık sular kesiliyordu. Ama şimdi inşallah bundan kurtuluyoruz. Mahalle şebekemiz yenileniyor. Sorunumuzu çözdükleri için Gördes MASKİ ekibimize çok teşekkür ederiz” diyerek ifade etti. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...