Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ocak 2015 13:21

2015 Detroit Auto Show'da dikkat çeken araç

Amerika'nın Detroit şehrinde yapılan Detroit Auto Show fuarı kapılarını açtı.

2015 Detroit Auto Show'da dikkat çeken araç
2015 Detroit Auto Show, Detroit Auto Show fuar,

Amerika'da her yıl düzenlenen Detroit Auto Fuarı bu yıl da otomotiv devlerinin katılımıyla başladı. Çok sayıda markanın yeni modelleriyle katıldığı dünyanın en köklü auto fuarında birçok yeni model görücüye çıktı. Fuarın en dikkat çeken otomobilini ise Alman otomobil devi Mercedes tanıttı. Mercedes'in yeni modeli GLE Coupe, BMW'nin X6 modeline benzerliğiyle dikkat çekti. BMW X6 modelini ilk olarak 2008 yılında tanıtmıştı.
MERCEDES GLE COUPE
2015 Detroit Auto Show'da dikkat çeken araç
BMW X6
2015 Detroit Auto Show'da dikkat çeken araç
SÜRÜCÜSÜZ OTOMOBİLLER
Her yıl düzenlenen Detroit Auto fuarında bu yıl diğer yıllara göre bir fark var. Bu yıl fuarda otonom teknolojiye yani sürücüsüz araç kontrol teknolojisine sahip araçlar da tanıtılıyor. Büyük firmaların yanında otonom teknolojiye sahip araç üreten firmalardan biri de Çin merkezli GAC firması oldu. GAC'ın tanıttığı Witstar modeli fuarda dikkatleri üzerine çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...