Tgrt Haber
08 Ocak 2020 17:53

2020 HAC KURASINA İLİŞKİN MERAK EDİLENLER! 2020 yılında kaç kişi kuraya girecek? HAC kontenjan sayısı neye göre belirleniyor?

2020 HAC KURASINA İLİŞKİN MERAK EDİLENLER! 2020 yılında kaç kişi kuraya girecek? HAC kontenjan sayısı neye göre belirleniyor? Diyanet İşleri Başkanlığı, 2020 hac organizasyonu ve katsayılı kura sistemiyle ilgili merak edilenleri anlatan kısa videolar hazırladı. İşte 2020 hac kurasına ilişkin tüm merak edilenler...

2020 HAC KURASINA İLİŞKİN MERAK EDİLENLER! 2020 yılında kaç kişi kuraya girecek? HAC kontenjan sayısı neye göre belirleniyor?
2020 hac kurası,2020 hac kurası katsayı hesabı,2020 hac kontenjan sayısı,2020 hac kura sonuçları,2020 hac kura sonuçları ne zaman açıklanacak

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü, yarın çekilecek olan 2020 hac organizasyonu ve katsayılı kura sistemiyle ilgili merak edilenleri anlatan kısa videolar hazırladı. 2020 hac kurasına ilişkin merak edilenler! 2020 yılında kaç kişi kuraya girecek? Hac kontenjan sayısı neye göre belirleniyor? İşte 2020 hac kurasına ilişkin tüm merak edilenler...

Diyanet İşleri Başkanlığının sosyal medya hesaplarından yayınlanan videolarda, hac farizasını yerine getirmek için başvuru yapan hacı adaylarına katsayılı kura sistemi, kura çekimi, sonuçların nasıl öğrenileceği ve kesin kayıt için yapılacaklarla ilgili bilgiler verildi.

HAC KURASINA İLİŞKİN MERAK EDİLENLER

Paylaşılan videolarda, ‘2020 yılında kaç kişi kuraya girecek?’, ‘Hac kontenjan sayısı neye göre belirleniyor?’, gibi hacı adaylarının merak ettiği konular hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

2020 HAC KURASI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

KATSAYILI KURA SİSTEMİ İLE İLGİLİ MERAK EDİLENLER
‘Katsayılı kura sistemi nedir?’, ‘Hac kuralarında katsayı nasıl hesaplanıyor?’ ‘Kura sonuçları ne zaman ve nereden öğrenilecek?’, ‘Kesin kayıt belgeleri nereden ve ne zaman alınacak?’ gibi hacı adaylarının merak ettiği konular hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...