Tgrt Haber
05 Ocak 2021 11:04

2020'de 321 terörist teslim oldu

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: “2020’de 321 terör örgütü mensubu teslim olmuş, 243’ü aileleriyle görüşerek ikna yoluyla dağdan indirilmiştir.” dedi.

2020'de 321 terörist teslim oldu
2020

Çataklı’nın açıklamaları şöyle:

"Vefa Destek ekipleri 19 milyonu aşkın hizmet yaptı.

Denetimlerde 139 bin 693’ünün izolasyon kurallarına uymadığı tespit edilmiştir.

Geçen yıl 321 terör örgütü mensubu teslim oldu, bunlardan PKK mensubu 243'ü aileleriyle görüşerek ikna yoluyla dağdan indirildi.

Toplam etkisiz hale getirilen PKK’lı terörist sayısı 865, DEAŞ’lı terörist sayısı 292.

Ne yazık ki sistematik itibarsızlaştırma çalışmalarına maruz kaldık. 

Sosyal medya mahkemeleriyle, trend topic çalışmalarıyla çalışmalar yürüttüler. 

Hatta 1-2 gün önce Malatya'daki taciz iddiasıyla ilgili hakaret ve nefret kampanyası oluşturdular. Bunlara da delilleriyle cevap verdik.

Birkaç hafta önce 'çıplak arama' diye mesnetsiz bir iftira ortaya attılar. Yalanlarında ısrar ettiler.

Boğaziçi Üniversitesinde gerçekleşen bir protesto gösterisi sırasında Türk polisine yönelik atılan hadsiz slogan, bizleri son derece üzdü. Polislerimize katil denmesini bizim kabul edebilmemiz ve buna sessiz kalmamız mümkün değildir.

Çataklı, Boğaziçi'ndeki eylemlerde gözaltına alınan 17 kişiden 15'inin öğrenci olmadığını, bazılarının MLKP ile irtibatının tespit edildiğini bildirdi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...