Tgrt Haber
10 Ocak 2022 12:22

Son dakika! Mehmet Muş: 2021'de 10,8 ton uyuşturucu madde ele geçirildi

Son dakika haberi: Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 2021 yılında Gümrük muhafaza ekipleri tarafından 10,8 ton uyuşturucu madde ele geçirildiğini açıkladı.

Son dakika! Mehmet Muş: 2021'de 10,8 ton uyuşturucu madde ele geçirildi
Son dakika,Ticaret Bakanı,Uyuşturucu

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 2021 Yılı Kaçakçılıkla Mücadele Faaliyetleri Basın Açıklaması toplantısında açıklamalarda bulundu. 2021 yılında da kaçak eşya ve uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonların da bir önceki yıla göre hız kesmeden devam edildiğini vurgulayan Bakan Muş, "Yüzde 76 artışla, 7 milyar 749 milyon TL değerinde kaçak eşya yakalamasına imza attık" dedi.  Bakan Muş, yakalanan eşyaların arasında toplamda 10,8 ton uyuşturucu madde de ele geçirildiğini aktardı.

Bakan Muş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"10,8 TON UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLMİŞTİR"

"Yıl boyunca hız kesmeden devam eden çalışmalar sayesinde bir önceki yıla göre yüzde 76 artışla, 7 milyar 749 milyon TL değerinde kaçak eşya yakalamasına imza attık. Bu ele geçirdiğimiz kaçak eşyaların önemli bir bölümünü uyuşturucu maddeler oluşturmaktadır. 2021 yılında Gümrük muhafaza ekiplerimizce, saymış olduğum bu uyuşturucu türlerinde toplamda 10,8 ton uyuşturucu madde ele geçirilmiştir."

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...