Tgrt Haber
21 Haziran 2018 22:10

26 yaşındaki Berrak üniversiteyi yasa boğdu!

Bartın'da kalp krizi geçiren 26 yaşındaki kız öğrenci, kaldırıldığı hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

26 yaşındaki Berrak üniversiteyi yasa boğdu!
bartın üniversitesi,,kalp krizi,,berrak demirkaya,

Alınan bilgiye göre, Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj  Mimarlığı son sınıf öğrencisi olan ve kentte bir muhasebe bürosunda çalıştığı  bildirilen Berrak Demirkaya, sabah saatlerinde evinde kalp krizi geçirdi.
Arkadaşlarının durumu bildirdiği 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından  Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Demirkaya, müdahaleye rağmen hayatını  kaybetti.
 
Demirkaya'nın cenazesinin yarın ailesi tarafından Bartın Devlet  Hastanesi morgundan alınarak ikindi namazının ardından Ankara'nın Sincan ilçesi  Çimşit Aile Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.
 
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, gazetecilere yaptığı  açıklamada, "Öğrencimizin vefat haberini büyük üzüntüyle öğrendik. Söylenecek  belki çok söz var ancak hiçbiri acımızı dindirmiyor. Öğrencimize Allah'tan  rahmet, anne ve babası ile yakınlarına sabırlar diliyorum. Bartın Üniversitesi  ailesinin başı sağ olsun." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...