Tgrt Haber
22 Ekim 2015 16:06

26 yaşındaki Melike son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul’un Şişli ilçesinde 19 Ekim günü Ankaralı Namık’a atıfta bulunup 7. kattan atlayan 26 yaşındaki Melike Uzun, memleketi Zonguldak’ta son yolculuğuna uğurlandı.

26 yaşındaki Melike son yolculuğuna uğurlandı
melike uzun

İstanbul’un Şişli ilçesinde Ankaralı Namık’ın ölümünün ertesi gününde “Sanatçıların kaderi yüksekten düşmeyle son buluyor. Benimki de böyle olacak” yazılı not bıraktıktan sonra 7. kattan caddeye atlayan 26 yaşındaki Melike Uzun memleketi Zonguldak’ta son yolculuğuna uğurlandı. İstanbul Üniversitesi Mütercim Tercümanlık mezunu olan ve toplam 5 dilde 7 kitap çevirisi yaptığı öğrenilen Melike Uzun’un cenaze namazı Hz. Ali Camii’nde kılındı. İlk çeviri kitabını üniversite 2. sınıfta yayınladığı öğrenilen Uzun’un duvak ve karanfillerle örtülü tabutu kılınan cenaze namazının ardından Karafatma Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...