Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Nisan 2016 14:35

3 askeri şehit eden PKK'lıların geçiş güzergahları bombalandı

Tunceli-Elazığ karayolunda 3 askerin şehit olduğu saldırının ardından başlatılan operasyon sürüyor. Helikopterler, teröristlerin geçiş güzergahlarını bombaladı.

3 askeri şehit eden PKK'lıların geçiş güzergahları bombalandı
asker, şehit,

Tunceli-Elazığ karayolu Göktepe köyü mevkiinde teröristlerin yola tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi ve 3 askerin şehit olmasının ardından başlatılan hava destekli operasyon sürüyor. Patlamanın ardından karayolu çift taraflı olarak ulaşıma kapatılırken, Kobra tipi helikopterler saldırıyı düzenleyen teröristlerin kaçabileceği dağlık ve ormanlık alanları bombaladı. Patlamada şehit olan askerlerin naaşları ise helikopterle Tunceli Devlet Hastanesi’ne getirildi. Tunceli Valiliği’nden saldırı ile ilgili yapılan açıklamada, “İlimiz Tunceli-Elazığ karayolu Göktepe mevkiinde saat 10.00 sıralarında yol devriye kontrolü yapan zırhlı askeri aracın geçişi sırasında bölücü terör örgütünce daha önce yola döşenmiş patlayıcının patlatılması sonucu araçta bulunan 3 kahraman askerimiz şehit olmuştur. Yaralımız bulunmamaktadır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz” denildi.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...