Tgrt Haber
20 Temmuz 2021 18:25

3 ay sonra bu kez Zeynep bebek Mehmet Canko'nun kucağında

Afyonkarahisar’da 3 ay önce üzerine kaynar su dökülen 15 aylık Beril bebeğin hava ambulansıyla hastaneye götürülürken can acısı ve korkusu acil tıp teknisyeni (ATT) Mehmet Canko'ya sarılması Türkiye’yi ağlatmıştı. 3 ay sonra yine üzerine sıcak su dökülen 15 aylık Zeynep bebek de Mehmet Canko'nun kucağında ambulans helikopterle Eskişehir'e sevk edildi.

3 ay sonra bu kez Zeynep bebek Mehmet Canko'nun kucağında
Mehmet Canko,Afyonkarahisar

3 ay önce üzerine sıcak su dökülen Beril bebeği helikopterde kucağında sarıp sarmalayan Mehmet Canko tüm Türkiye’yi ağlattı. Mehmet Canko bu sefer yine üzerine sıcak su dökülen başka bir çocuğun yardımına koştu.  16 aylık bebek Zeynep’in üzerine sıcak su dökülmesinin ardından ailesi durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Hastanede yapılan kontrollerde bebeğin, yüz, boyun, bacak ve göğüs bölgesinde ikinci derece yanıklar tespit edildi. Durumu ağır olan Zeynep bebek, ambulans helikopterle Eskişehir'e sevk edilmesine karar verildi. Bunun üzerine ambulans helikopter Zeynep bebek için havalanırken, vücudunda yanan yerleri sarılan Zeynep bebek yine ambulansta görevli ATT Mehmet Canko tarafından taşındı. Yaklaşık yarım saat süren yolculuğun ardından Zeynep bebek Eskişehir Şehir Hastanesi Yanık Merkezi’nde tedavi altına alındı.

3 ay sonra bu kez Zeynep bebek Mehmet Canko'nun kucağında

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...