Tgrt Haber
12 May 2022 11:50 - Güncelleme : 12 May 2022 12:11

Son dakika: 3 bölgede PKK'ya darbe: 10 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine taciz ateşi açan ve saldırı hazırlığında olan 10 PKK/YPG’li terörist öldürüldü.

Son dakika: 3 bölgede PKK'ya darbe: 10 terörist öldürüldü

Kahraman Mehmetçik yurt içinde ve dışında terörle mücadelesine kararlılıkla devam ediyor. Terör örgütüne darbe üstüne darbe vuruluyor. Milli Savunma Bakanlığı, (MSB) Suriye'nin kuzeyindeki 3 bölgede 10 PKK/YPG’li terörist öldürüldüğünü duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit olmadığı belirtildi. Açıklamada "Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine taciz ateşi açan ve saldırı hazırlığında olan teröristler Komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1524672950036844548

BİNGÖL'DE EREN ABLUKA-9 OPERASYONU BAŞLADI

Öte yandan Mehmetçik yurt dışında terörün kökünü kazımaya devam ederken yurt içinde sürdürülen Eren operasyonlarına da bir yenisi daha eklendi. Bingöl'de 551 personelin katılımıyla 'Eren Abluka-9 Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Ferdican Altunkaş Operasyonu' başlatıldı.

Arazide süren operasyonun ilk hedefi bölgede olması muhtemel teröristler. Bir diğer hedefse PKK’lı teröristlerin lojistik üslenme için kullandığı mağara ve sığınaklar olacak. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Eren Abluka operasyonlarının inançlı ve kararlı bir şekilde devam edeceği belirtildi.

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...