Tgrt Haber
19 May 2022 13:45 - Güncelleme : 19 May 2022 14:14

Son dakika: 3 harekat bölgesinde 19 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 19 PKK/YPG’li terörist Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika: 3 harekat bölgesinde 19 terörist öldürüldü
terörist,msb

Türk Silahlı Kuvvetleri terör hedeflerini vurmaya, teröristleri inlerine gömmeye devam ediyor. Pençe-Kilit operasyonları ile Irak'ın kuzeyinde terör örgütlerine adeta nefes aldırmayan ve terör sığınaklarını yerle bir eden askerlerimiz başarılı bir operasyona daha imza attı. Sınır dışında terör örgütü PKK/YPG'ye ağır darbeler indiren Mehmetçiklerimiz taciz ateşi açan teröristleri etkisiz hale getirdi. 

19 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine yönelik başlatılan Barış Pınarı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde taciz ateşi açan 19 PKK/YPG'li terörist daha etkisiz hale getirildi. Başarılı operasyonu Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından paylaştı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1527240151549763586?s=24&t=MsbxaagPo3D0SL9AVVywEQ

MSB'nin paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 19 PKK/YPG’li terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...