Tgrt Haber
19 Aralık 2018 11:47

3. kattan atlayarak kaçarken yakalandı

Adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama ve hükümlünün kaçması suçundan toplam 10 yıl hapis cezası bulunan Ş. S. jandarma baskınında üçüncü kattan atladı ama kaçamadı.

3. kattan atlayarak kaçarken yakalandı
yaralama,

Düzce il jandarma Komutanlığı istihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ile il merkez jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde hakkında adam öldürmeye teşebbüs suçu, kasten yaralama suçu, Hükümlünün kaçması suçundan toplam 10 yıl hapis cezası bulunan Ş. S. isimli firarinin Güzelbahçe Mahallesinde bir evde saklandığı bilgisi alarak harekete geçti.

3. kattan atlayarak kaçarken yakalandı

Şüphelinin yakalanması için yapılan operasyon esnasında firarinin kapıyı açmayarak binanın üçüncü katından aşağı atladığı ve kaçmaya çalıştığı esnada yakalandı. Firari Ş. S.’nin Düzce ili Sakarya ilinde birçok suça karıştığı tespit edilerek merkez jandarma Komutanlığı unsurlarınca gözaltına alınarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...