Tgrt Haber
29 Mart 2014 21:20

30 Mart Yerel Seçim günü havalar nasıl olacak?

30 Mart günü hava sıcaklığında 8 ile 10 derecelik bir düşüş olacak.

30 Mart Yerel Seçim günü havalar nasıl olacak?
yerel seçimler, hava durumu, seçimde hava nasıl olacak,

Yerel seçimlerin yapılacağı gün, hava sıcaklığında 8 ile 10 derecelik bir düşüş bekleniyor. Uzmanlar, sıcaklık değrelerinin mevsim değerlerinin altında olacağını öngörüyor. 30 Mart'ta Türkiye genelinde güneş yüzünü gösterecek ama etkisi pek hissedilmeyecek. Pazar günü yurdun doğu kesimlerinde yağış beklentisi var. Yağışlar ise genellikle karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek. Seçim günü Van, Hakkari, Şırnak, Ordu, Trabzon, Rize'nin yüksek kesimlerinde yoğun bir şekilde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Hissedilecek en yüksek hava sıcaklığı İstanbul'da 10, İzmir'de 14 ve Ankara'da 8 derece olacak.
Pazar gününün en yüksek sıcaklığınıın en düşük olduğu ilin Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan hattında olması bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı Doğu Anadolu'da sıfır dereceyi geçemeyecek. Peki Türkiye'de hafta başından itibaren nasıl bir hava hakim olacak? Hafta başından itibaren ise 8-10 derecelik bir artış trendi söz konusu, yağış ise beklenmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...